Awuonda Perfekt Renhold

Om oss


På Awuonda Perfekt Renhold forstår vi viktigheten av et rent og innbydende miljø, og vi er forpliktet til å levere enestående rengjøringstjenester som overgår forventningene dine.

Vi forstår at når det gjelder å velge en rengjøringstjeneste, ønsker du et team som går utover det forventede og leverer eksepsjonelle resultater og enestående kundetilfredshet. Det er akkurat det vi streber etter å oppnå.

Vårt selskap ble grunnlagt med en tydelig visjon: å revolusjonere rengjøringsbransjen ved å tilby enestående kvalitet, pålitelighet og profesjonalitet. Vi tror at et rent og velholdt miljø bidrar til en sunnere og mer produktiv atmosfære. Med dette i tankene har vi satt sammen et team av svært dyktige renholdere som er lidenskapelige for jobben sin og forpliktet til å overgå kundenes forventninger.

Vi forstår at hver kunde har unike behov og krav. Derfor tilbyr vi skreddersydde rengjøringsløsninger som tilpasses dine spesifikke preferanser. Enten du trenger daglig, ukentlig eller månedlig rengjøringstjenester, vil vi samarbeide tett med deg for å lage en plan som passer din timeplan og budsjett.


Vi prioriterer å utføre tjenestene våre på en bærekraftig måte, med sikte på å ha en positiv innvirkning på klimaet, miljøet, økonomien og sosiale forhold, samtidig som vi overholder gjeldende lover og forskrifter som er relevante for vårt tjenesteområde.

Våre kunder er hjertet i alt vi gjør. Vi tror på å bygge sterke og varige relasjoner basert på tillit, åpenhet og god kommunikasjon. Vårt dedikerte kundeserviceteam er alltid tilgjengelig for å håndtere dine henvendelser, bekymringer og tilbakemeldinger raskt og effektivt.